Wil je minder of geen koolhydraten eten om af te vallen en mooi in figuur te komen ? Maar waar moet je beginnen als je boodschappen gaat doen of als je gaat koken ? Maak je maar geen zorgen want hieronder zal ik jullie koolhydraatarme recepten en wat tips meegeven die jullie kunnen gebruiken tijdens het boodschappen en koken.

Koolhydraten geven energie aan het lichaam, dus hoeveel koolhydraten je eet des te meer energie je hebt. Koolhydraten zitten in suiker, zetmeel en vezels. Koolhydraten zijn erg belangrijk voor je hersenen en rode cellen daarom kan het niet zijn dat je helemaal geen koolhydraten eet want in bijna alles zit wel een beetje of veel koolhydraten. Hier volgen enkele koolhydraatarme recepten

Omelet met gerookte zalm

Ingrediënten :

Bereiding

Gerookte vis en spinazie

Ingrediënten

Bereiding

Gekookt ei met asperges

Ingrediënten

Bereiding

 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *